Kaspersky Protection -selainlaajennuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä valituissa selaimissa

Kaspersky Protection -laajennus selaimille varoittaa sinua vaarallisista verkkosivustoista ja tarjoaa turvallisemman tavan syöttää salasanat ja arkaluonteiset tiedot verkossa. Voit myös käyttää laajennusta muutamien Kasperskyn komponenttien ja toimintojen käyttöönottoon tai käytöstä poistamiseen. Laajennus on yhteensopiva Safarin, Google Chromen ja Firefoxin kanssa.

Kaspersky Protection -laajennus asennetaan oletuksena Safariin. Jotta voit käyttää laajennusta tässä selaimessa, sinun on otettava se käyttöön.

Kaspersky Protection -laajennuksen ottaminen käyttöön Safarissa

Kaspersky Protection -laajennuksen poistaminen käytöstä Safarissa

Huomautus: Varmista turvallisempi selainkokemus macOS 14:n tai uudemman version Safarissa taikka sallimalla Kaspersky Protection -laajennus jokaisella verkkosivustolla sekä yksityisessä selaustilassa.

Salli Kaspersky Protection -laajennus Safarille kaikilla verkkosivustoilla

Salli Safarin Kaspersky Protection -laajennus yksityisessä selaustilassa

Huom. Voit poistaa Kaspersky Protection -laajennuksen Safarista vain poistamalla sovelluksen.

Kaspersky Protection -laajennuksen käyttö Google Chromessa ja Firefoxissa edellyttää laajennusten asentamista ja käyttöönottoa näissä selaimissa.

Kaspersky Protection -laajennuksen asentaminen ja ottaminen käyttöön Google Chromessa / Firefoxissa

Huom. Jos sinulla on edelleen vanhentunut Kaspersky Security -laajennus asennettuna Google Chromeen tai Firefoxiin, suosittelemme, että poistat sen Kaspersky Protection -laajennuksen asentamisen jälkeen.

Vanhentuneen Kaspersky Security -laajennuksen poistaminen Google Chromesta

Vanhentuneen Kaspersky Security -laajennuksen poistaminen Firefoxista

Saat ohjeita selainlaajennusten hallintaan Google Chromessa ja Firefoxissa katsomalla selainkohtaiset ohjeet.